Minuter som gör skillnad

Författare: Anders Holmquist

25 februari, 2020

Minuter som gör skillnad- för hjärtat och världen!

2019 initierade vi på do-be consulting ett engagemang för hållbarhet både på det personliga och globala planet. Varje minut som våra konsulter ägnar åt fysisk aktivitet per vecka räknas samman och omvandlas till kronor, kronor vi sedan använder för att stödja VI-skogen. VI-skogen arbetar med trädplantering i östra Afrika, där de utbildar lokala bondeorganisationer i hållbart jordbruk, jämställdhet och företagande.

Forskning visar att fysisk aktivitet stimulerar bildandet av hjärtceller och att fördelarna börjar byggas redan efter små doser, direkt efter, fysisk aktivitet. Vår träning gör oss starkare, friskare och hjälper oss i vardagen, samtidigt som vi har möjlighet att göra skillnad för andra- det tycker vi är hållbart på riktigt!

Som en del i minuter som gör skillnad har vi på do-be consulting också möjlighet att delta i större arrangemang som Toughest, Vårruset- eller varför inte i en riktigt tuff utmaning i form av Barcelona Maraton?

Den 15/3 står Oskar, Magnus och Anders redo vid startlinjen för att ta sig an 42 katalanska kilometer och med sig har de en personlig hejarklack i form av kollegor som förhoppningsvis hjälper dem hela vägen in i mål.

Glad alla hjärtans dag önskar vi på do-be consulting!

Liknande inlägg…