hur vi jobbar

Vårt företag jobbar utifrån en verksamhetsnära modell – där vi i första hand jobbar med våra kunder, inte för dem. Vi heter do-be consulting – vårt arbete leder till förbättringar (do) som ger bestående värde (be). Vår modell består främst av följande delar:

Vi är små, starka och flexibla

Vi har byggt ett företag där beslutsvägar, erfarenhet och kunskap delas mycket fort. Kunden möter inte en komplex struktur och genom att våra konsulter har en förmåga att röra sig obehindrat mellan strategiska och operativa frågor skapas en bättre helhet. Genom våra egna konsulter och ett rikt nätverk av dedikerade konsulter – med olika bakgrund och erfarenhet – kan vi sätta ihop team som bäst möter kundens utmaningar.

Vi jobbar inte med några på förhand definierade modeller eller angreppssätt

Vi tar vår utgångspunkt i kundens utmaningar och förutsättningar och bygger våra lösningar utifrån det. Vi säljer inte färdiga lösningar – vi lyssnar, ställer de rätta frågorna och levererar de rätta svaren.

Vi använder kundens resurser på bästa sätt och får dem att växa

Vi tar vår utgångspunkt i kundens utmaningar och förutsättningar och bygger våra lösningar utifrån det. Vi säljer inte färdiga lösningar – vi lyssnar, ställer de rätta frågorna och levererar de rätta svaren. Vårt förhållningssätt är att vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet, vi blandar coachning och stöd med handfast styrning och struktur.

vad vi är

Det är inte längre rimligt att jobba med management consulting på traditionellt vis. Våra kunder måste utveckla sina egna förmågor för att möta en värld som förändras i en allt snabbare och oförutsägbar takt. Vi arbetar disruptivt, något annat vore tjänstefel i en bransch som handlar om utveckling framåt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för varje unik kundutmaning. Lösningar som blir kundernas egna och som ger bestående värde.

Vi är din lokala barista, inte den internationella cafékedjan.   

Vi är din personliga skräddare, inte den massproducede klädjätten.

Vi arbetar med våra kunder, inte för dem.

Vi är utbrytarna som tänker nytt.

Vi är do-be consulting.

tidigare referenser

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

We manage change, create value and inspire people

Vi är do-beKontakta oss