vi är do-be

Samarbetspartners

do-be consulting har även ett nära samarbete med ett antal kompetenta och erfarna konsultbolag. Här presenteras några dedikerade partnerbolag som precis som vi drivs av att hjälpa företag och organisationer att hantera och genomföra framgångsrika förändringar.

Passacon

Passacon

Samarbetspartner

Passacon är ett modernt konsultbolag med fokus på kvalificerad verksamhetsutveckling och IT. De tillför värde till kundens verksamhet ,ger proaktiv vägledning och bästa möjliga förutsättningar för kunder att lyckas i sina projekt. Passacons arbetssätt kännetecknas av ett stort engagemang, en hög grad av personligt ansvarstagande samt en stark tro på människors vilja att åstadkomma goda resultat.

Professional Management AB

Professional Management AB

Samarbetspartner

Professional management AB har lång och djup erfarenhet av managementkonsulttjänster till offentliga och privata aktörer. Bolaget har genomfört över 1200 uppdrag för drygt 500 kunder och erbjuder en bredd av tjänster kopplat till genomlysningar, analyser, ledning, styrning och organisationsutveckling. Professional Management har bland annat drivit SIDAs International Traning programme on Public service management.

 

Join Us

Är du vår nya samarbetspartner?

Är du egenföretagare och managementkonsult – men saknar stimulerande och kompetenta kollegor att utbyta erfarenheter med? Eller är du idag erfaren konsult på ett större managementkonsultbolag och vill prova att ta karriären vidare i egen verksamhet?

Genom ett samarbetsavtal med oss har du möjlighet att dra nytta av de fördelar de innebär att vara en del i vårt bolag och arbeta med kompetenta och erfarna konsulter – samtidigt som du behåller din frihet och har möjlighet att själv påverka vilka uppdrag du får och vilken beläggning du önskar från tid till annan. Vår samarbetsmodell inspirerar till delaktighet – i utvecklings- och säljarbete, kompetensutveckling och ökad kvalitet i uppdrag.