Bizfullness

Författare: Anders Holmquist

26 november, 2018

Förändring är mer regel än undantag i dagens organisationer. Förändring drivs bland annat av digitaliseringen, den fortsatta globaliseringen, ökad transparens, och inte minst av krav på hållbarhet i alla dimensioner, från sociala till nya cirkulära affärsmodeller och användandet av våra naturresurser .Som ledare ställs du inför många olika utmaningar där du skall kunna kombinera affärs- och verksamhetsmässig nytta med den personliga utvecklingen.

Aldrig har väl uppgiften som ledare varit mer mångfacetterad – gammalt möter nytt och du behöver snabbt kunna anpassa dig och ditt ledarskap för att vara en framgångsrik i din roll.

Vi på do-be consulting har lång och gedigen erfarenhet som seniora ledare i linjeroller och/ eller i stora komplexa förändringsprojekt. Vi vet vilka utmaningar man möter i olika roller och situationer och kan stötta nya ledare, ledare som fått en ny roll eller helt enkelt vara en klok och kunnig samtalspartner när du behöver stöd i affären, karriären eller förändringsarbetet.

Ta gärna del av vårt koncept inom området på www.bizfullenss.se.

Liknande inlägg…

Nya visselblåsarlagen

Nya visselblåsarlagen

Visselblåsarlagen omfattar idag misstankar om allvarliga oegentligheter mot lag el. uppförandekod begångna av personer...

Arbetsplats 2022

Arbetsplats 2022

Under de senaste två åren har företag och organisationer fått ställa om till att bli mer digitala i sina arbetssätt. I...