Bizfullness

Författare: Anders Holmquist

26 november, 2018

Förändring är mer regel än undantag i dagens organisationer. Förändring drivs bland annat av digitaliseringen, den fortsatta globaliseringen, ökad transparens, och inte minst av krav på hållbarhet i alla dimensioner, från sociala till nya cirkulära affärsmodeller och användandet av våra naturresurser .Som ledare ställs du inför många olika utmaningar där du skall kunna kombinera affärs- och verksamhetsmässig nytta med den personliga utvecklingen.

Aldrig har väl uppgiften som ledare varit mer mångfacetterad – gammalt möter nytt och du behöver snabbt kunna anpassa dig och ditt ledarskap för att vara en framgångsrik i din roll.

Vi på do-be consulting har lång och gedigen erfarenhet som seniora ledare i linjeroller och/ eller i stora komplexa förändringsprojekt. Vi vet vilka utmaningar man möter i olika roller och situationer och kan stötta nya ledare, ledare som fått en ny roll eller helt enkelt vara en klok och kunnig samtalspartner när du behöver stöd i affären, karriären eller förändringsarbetet.

Ta gärna del av vårt koncept inom området på www.bizfullenss.se.

Liknande inlägg…