Våra samarbetspartners

do-be consulting har även ett nära samarbete med ett antal kompetenta och erfarna konsultbolag. Här presenteras några dedikerade partnerbolag som precis som vi drivs av att hjälpa företag och organisationer att hantera och genomföra framgångsrika förändringar.

Carro_grey

Knowit Insight Syd

Vi har ett nära samarbete med Knowit Insight Syd AB. Knowit Insight är managementkonsulter som förenar kreativ styrka och strategisk kompetens med passion för teknologi. De drivs av att göra morgondagen lite bättre än igår med stöd av digitalisering och innovation. Det gör de genom att erbjuda ett nära stöd till kunder i deras utveckling av strategi och innovation, framtidens organisation, datadriven tillväxt, effektivitet och automation samt cybersäkerhet och juridik. De har också ett starkt team som arbetar med utveckling och realisering av digitala lösningar inom digital hälsa. De som vi ser vårt samarbete som oerhört värdefullt – då vi både kan komplettera och stärka varandra för att ge bästa värde till våra kunder.

niklas2_grey

Passacon

Passacon är ett modernt konsultbolag med fokus på kvalificerad verksamhetsutveckling och IT. De tillför värde till kundens verksamhet ,ger proaktiv vägledning och bästa möjliga förutsättningar för kunder att lyckas i sina projekt. Passacons arbetssätt kännetecknas av ett stort engagemang, en hög grad av personligt ansvarstagande samt en stark tro på människors vilja att åstadkomma goda resultat.