Våra samarbetspartners

do-be consulting har även ett nära samarbete med ett antal kompetenta och erfarna konsultbolag. Här presenteras några dedikerade partnerbolag som precis som vi drivs av att hjälpa företag och organisationer att hantera och genomföra framgångsrika förändringar.

niklas2_grey

Passacon

Passacon är ett modernt konsultbolag med fokus på kvalificerad verksamhetsutveckling och IT. De tillför värde till kundens verksamhet ,ger proaktiv vägledning och bästa möjliga förutsättningar för kunder att lyckas i sina projekt. Passacons arbetssätt kännetecknas av ett stort engagemang, en hög grad av personligt ansvarstagande samt en stark tro på människors vilja att åstadkomma goda resultat.

Frida Ängskulle 4 – kopia4

Frida Ängskulle

Som Affärsrådgivare och Strategi- & Prestationscoach kombinerar Frida sin naturliga talang för affärsstrukturer och konsten att nå mål med en genuin passion för hållbarhet. Hon har under ett decennium finjusterat sin egen modell och metoder för att lära andra hur man framgångsrikt förvandlar strategier till handlingar och uppnår mål ur ett hållbarhetsperspektiv. Fridas mission är att stötta företag att överleva morgondagens utmaningar och människor att leva med en sund balans mellan arbete och privatliv. Något hon tar fasta vid som grundare och VD av HEDFRI Management – ett snabbväxande utbildnings- och coachningsföretag som riktar sig till innovations-/tillväxtföretag som vill göra saker smartare, snabbare och mer kostnadseffektivt. Frida har prisats som Årets Företagare och varit finalist i Venture Cup.