Den nya generationens managementkonsultbyrå

Vi var trötta på hur konsultverksamhet traditionellt har bedrivits. Vi var trötta på att det många gånger är viktigare att verkligheten ska passa in i modeller än tvärtom. Att kreativiteten låses in i strukturer. Samtidigt som kundens egna kompetenser och förmågor inte tas till vara för att möta en helhet.

Därför bröt vi oss loss och byggde do-be consulting. Vi letar hela tiden efter personer som delar våra värderingar och vill vara med att bygga den nya generationens konsultbyrå.

Läs mer om hur vi tänker kring konsultrollen:

Är du vår nya  samarbetspartner?

Vi söker samarbetspartners som kan jobba som underkonsulter till oss. Just nu söker vi samarbetspartners i både Skåne och Mälardalen. Vi söker främst konsulter som jobbat i sektorerna: kommun, finans, retail, landsting och utility. Läs mer om vår samarbetsmodell här.

Om ovanstående låter intressant för dig – klickar du dig vidare på följande länk. På den sida du kopplas till får du svara på ett antal frågor, göra en enklare personlighets- och värdegrundstest samt ladda upp CV och annat material du vill att vi tittar på. Efter detta kommer du inom två till tre veckor kontaktas av oss.

Varmt välkommen med din ansökan!